fbpx

Webbplats och webbutveckling

En proffsig hemsida är företagets ansikte för deras kunder. Det är viktigt med en fungerande, funktionell och konverterande webbplats. Vi på Joart är med er från idé till färdig hemsida. 

Förstudie & analys

Vi gör en grundlig analys av ert företag och idé för att förstå er verksamhet på det bästa sättet. Detta lägger grunden till slutprodukten och kravställningen.

Webbdesign & utkast

Efter att fått en god inblick kring vad ni eftersträvar så skapar vi en passande design. I detta steg reviderar vi designen i flera steg tills ni är 100% nöjda.

Webbutveckling

Nu startar arbetet med hemsidan och implementerar allt förarbete. Under denna tid förväntas det att ni kommer med passande texter och bilder för hemsidan. Behöver ni hjälp med det kan vi lösa det!

Slutprodukt & lansering

Vi optimerar sidan så att prestandan är god och att de senaste riktlinjerna uppfylls för att alltid ha de senaste ”best practices” till hands.

För att leverera den bästa hemsidan till er är det viktigt att ni levererar era krav och syften med hemsidan i ett tidigt skede. Detta gör samarbetet smidigt och friktionsfritt.

Efter en grundläggande analys över ert företag och behovsanalys ger det goda förutsättningar till att projektet och samarbetet sker efter efterfrågad tidsram och kostnad. 

Är ni osäkra om ni behöver en ny sida eller uppgradering?

Skicka in er hemsida för en gratis analys där vi ger en helhetsbild hur bra er hemsida presterar i dagsläget och förändringsförslag. Helt gratis!

Kostnaden för att utveckla en webbplats kan variera mycket beroende på faktorer som webbplatsens storlek, funktionalitet, design och utvecklarens erfarenhet. En enkel webbplats kan kosta några tusen kronor, medan en mer avancerad webbplats med mer avancerad funktionalitet kan kosta tiotusentals kronor eller mer.
Kontakta oss för att få en offert.

Det finns många olika plattformar som du kan använda för att bygga din webbplats, inklusive WordPress, Shopify, Magento, Squarespace och många fler. Vilken plattform som är bäst för dig beror på dina specifika behov och krav.

Designen på din webbplats är viktig för att locka besökare och skapa en positiv upplevelse. När du väljer en design, tänk på din målgrupp och din bransch. Det kan också vara bra att ha en professionell designer som hjälper dig att välja en design som passar dina behov.

Responsiv design innebär att din webbplats är anpassningsbar för olika enheter och skärmstorlekar, inklusive mobiltelefoner och surfplattor. Det är viktigt att ha en responsiv webbplats eftersom allt fler använder mobila enheter för att söka och surfa på nätet.