fbpx

App och webbutveckling

En proffsig hemsida eller applikation är företagets ansikte för deras kunder. Det är viktigt att den är en fungerande, funktionell och konverterande. Vi på Joart är med er från idé till färdig produkt. 

Förstudie & analys

Vi gör en grundlig analys av ert företag och idé för att förstå er verksamhet på det bästa sättet. Detta lägger grunden till slutprodukten och kravställningen.

Design & utkast

Efter att fått en god inblick kring vad ni eftersträvar så skapar vi en passande design. I detta steg reviderar vi designen i flera steg tills ni är 100% nöjda.

Utveckling

Nu startar arbetet med projektet och implementerar allt förarbete. Under denna tid förväntas det att ni kommer med passande texter och bilder för hemsidan. Behöver ni hjälp med det kan vi lösa det!

Slutprodukt & lansering

Vi optimerar allt så att prestandan är god och att de senaste riktlinjerna uppfylls för att alltid ha de senaste ”best practices” till hands.

För att leverera den bästa produkten till er är det viktigt att ni levererar era krav och syften ni har i ett tidigt skede. Detta gör samarbetet smidigt och friktionsfritt.

Efter en grundläggande analys över ert företag och behovsanalys ger det goda förutsättningar till att projektet och samarbetet sker efter efterfrågad tidsram och kostnad. 

Är ni osäkra om ni behöver en ny sida eller uppgradering?

Skicka in er hemsida för en gratis analys där vi ger en helhetsbild hur bra er hemsida presterar i dagsläget och förändringsförslag. Helt gratis!