fbpx

Digital marknadsföring

Hela ditt företags synlighet online ingår i detta ämne. Allt från att synas på Google, sociala medier, artiklar, betalda annonser eller epost marknadsföring. Vi skräddarsyr efter en behovsanalys efter era specifika behov och gör sedan en handlingsplan.

SEO

Vi älskar att vara på toppen av sökresultatet där 60% av alla klicken finns. Men vägen dit är svår och krävs tålamod. Vi har strategierna som tar dig dit!

Paid social

Betald marknadsföring (ads) bemästrar vi ovasett vilken plattform. Google annonser, Facebook annonser, Instagram annonser, Linked-in annonser…

Copywriting

Vi har professionella skribenter som skriver texter som säljer. Är det korta texter, längre artiklar eller behöver hjälp med att korrekturläsa.

Att synas online är ytterst viktigt i dagens samhälle. Då är det viktigt att ha en grundlig handlingsplan som är utformad efter vad ert företag behöver och vad som genererar bäst kunder.

Digital marknadsföring är ett brett ämne men ta det bara lungt, vi sköter hela resan åt er. Vi ger alltid en vecko/månads rapport på vårt arbete så du har full koll på vad vi jobbar med.